Wil jij weer onbezorgd ondernemen?

Als ondernemer stel je doelen om verder te komen. Je wilt tenslotte je dromen en ambities waarmaken. Voor het beste antwoord op jouw ondernemersvragen zijn vaak meerdere expertisegebieden nodig. Daarom bieden wij administratieve, financiële, juridische, fiscale, HR- en IT-ondersteuning. Voor elke branche waaronder de flexbranche!

Wat is jouw uitdaging? Snel contact met ons


Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten?

Gevolgen coronavirus ondernemers

De gevolgen van het coronavirus zullen inmiddels niemand meer ontgaan zijn. De impact op de economie is groot en veel ondernemers zitten met vragen.

Daarom is het goed om te weten dat de specialisten van Florys beschikbaar zijn om jou als ondernemer te adviseren en te helpen.

Florys volgt de ontwikkelingen op de voet. Deze kennis willen we ook graag zo snel mogelijk met jou delen. Dat doen wij via mailings, webinars en persoonlijk contact.

Vertel mij meer

Uitgelicht

 • Nieuws-

  Overstappen naar een ander softwarepakket? 10 gouden tips van Debora

  Lees meer

  Overstappen naar software voor de backoffice, midoffice of frontoffice? Daar zit jij eigenlijk niet op te wachten. Graag help ik je om je een beeld te vormen bij wat zo’n proces daadwerkelijk inhoudt. Lees het volledige artikel.

  Debora Damsteegt - Höhle


 • Nieuws-

  Tweede Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid (NOW-2)

  Lees meer

  In maart van dit jaar presenteerde het kabinet een noodpakket dat ondernemers ondersteunde bij de gevolgen van de coronacrisis. Eén van de regelingen betrof de NOW waarmee werkgevers een tegemoetkoming in de loonkosten konden aanvragen. De eerste NOW-regeling had betrekking op de loonkosten van de maanden maart, april en mei. Inmiddels is een tweede NOW-regeling gelanceerd (NOW-2) die een tegemoetkoming biedt in de loonkosten van de maanden juni tot en met september. In dit bericht informeren we je op hoofdlijnen over NOW-2. Daarbij gaan we ook in op de verschillen met NOW-1.

  Arjan den Besten & Douwe de Haan


 • Nieuws-

  Data-specialist Wim helpt klanten vooruit te kijken

  Lees meer

  Data, als één iemand bij Florys er veel mee doet dan is het Wim van der Linden wel. Als BI-consultant maakt hij klanten gelukkig met overzichtelijke rapportages in Power BI.

  Hans Bossenbroek


Sparren met een strategisch partner & adviseur?

Onze mensen staan voor je klaar!

Alles op een rij