Wil jij weer onbezorgd ondernemen?

Als ondernemer of manager stel je doelen om verder te komen. Je wilt tenslotte je dromen en ambities waarmaken. Voor het beste antwoord op jouw ondernemersvragen zijn vaak meerdere expertisegebieden nodig. Daarom bieden wij administratieve, financiële, juridische, fiscale, HR- en IT-ondersteuning. Voor elke branche waaronder de flexbranche!

Wat is jouw uitdaging? Snel contact met ons


Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten?

Uitgelicht

 • Nieuws-

  Loonmutaties September 2022

  Lees meer

  Hier vind je het overzicht met de belangrijkste loon- en cao mutaties over de maand september 2022.

  Adriaan Scheper


 • Nieuws-

  Recruitment binnen non-profit: blussen, borgen, bloeien!

  Lees meer

  Als stichting wil je je bedrijfsprocessen op een goede manier borgen. Of het nu je financiële proces is, je personeelsadministratie of je secretariële bezetting. Je hebt al je mensen nodig om door te kunnen draaien. Als er op één van je afdelingen “zand in de raderen” komt, dan merkt de hele organisatie dat!

  Ruben van Mourik


 • Nieuws-

  Verplichte deelname PAWW per 1 augustus

  Lees meer

  Zoals je wellicht hebt gelezen geldt vanaf 1 augustus 2022 een verplichte deelname aan de PAWW volgens de uitzend cao (ABU en NBBU). Het streven was aanvankelijk om de aansluiting op 1 april 2022 afgerond te hebben, maar het bleek wat ingewikkelder te zijn en daarom was er meer tijd nodig. Op 1 augustus is het dan zover en het is belangrijk te weten wát je als uitzend-werkgever moet weten en wélke acties je moet nemen.

  Adriaan Scheper


Sparren met een strategisch partner & adviseur?

Onze mensen staan voor je klaar!

Alles op een rij