Hans Bossenbroek

Communicatiemedewerker

Een geintje van een oud-collega. Het leidde voor Dennis Visser tot een baan op de backoffice van Florys. Inmiddels heeft hij er helemaal zijn draai gevonden. “Het grapje had een mooie nieuwe uitdaging tot gevolg.” 

De 31-jarige Dennis heeft zijn plek gevonden in het kantoor aan de Schapedrift. “Ik vind het erg leuk om een vast contactpersoon van klanten te zijn en mijn verantwoordelijkheid te nemen bij de afhandeling van hun vragen. Die neem ik serieus en verhelp ik zo professioneel mogelijk.” 

In de soms hectische omstandigheden van de backoffice staat Dennis zijn mannetje wel. “Desondanks is het soms een uitdaging om in alle drukte van inkomende mails en telefoontjes rustig en gefocust te blijven én goed te schakelen. Ik doe zo goed en accuraat mogelijk mijn werk. Ik geniet van overwinningen en leer van dingen die tegenzitten.” 

Een grapje van oud-collega Kees, eigenaar van Prevenzo, zorgde ervoor dat bij Florys terechtkwam. “Hij vertelde mij enthousiast over het bedrijf, de visie, de mensen en de omgang met elkaar. Je moet gewoon solliciteren man, grapte hij. Na wat aarzeling van mijn kant ontstond er een gesprekje met uiteindelijk een baan op de backoffice als gevolg.” 

Indruk 

Ook bij zijn vorige werkgever werkte hij op de backoffice en verzorgde daar de verloning van uitzendkrachten. De backoffice is dus helemaal de plek waar hij thuishoort. Hoewel hij vroeger verkoper wilde worden. “Ik herinner mij nog een verjaardag waarop ik met een oom sprak over mijn toekomst. Hij verzekerde mij dat ik verkoper moest worden. Je kan goed babbelen, zei hij. Het beroep vond hij mij bij passen. Dit heeft waarschijnlijk toch indruk gemaakt: ik ben een opleiding commerciële binnendienst gaan doen. Maar een echte verkoper zat er toch niet in. Op de backoffice voel ik mij een stuk beter op mijn plek.”