Maarten Monster

Marketingmanager

Het gebruik van data wordt ook in de flexbranche steeds belangrijker. Er zijn zelfs partijen die aangeven eerder een IT-partij te zijn dan een uitzendbureau. In een markt die steeds digitaler wordt qua werving is het belangrijk om niet achterop te raken. Maar hoe pak je dit aan?

Het aantal uitzendondernemers dat data gebruikt om slimmer en sneller te werven groeit. Het woord ‘data’ klinkt alleen best wel spannend. En jij bent ooit gestart in de uitzendmarkt om lekker te kunnen ondernemen en niet om je bezig te houden met IT-achtige randzaken. Om een boterham te verdienen door mensen te bemiddelen naar een mooie nieuwe baan. Toch wordt het jou steeds duidelijker waarom data belangrijk is. Niet alleen voor een snelle managementrapportage - zicht op omzet, marge, uren - maar ook om te bepalen waar jouw doelgroep zit en hoe je ervoor zorgt dat deze op je website solliciteert. Als jouw bedrijf niet of nauwelijks data-driven is, dan wordt het tijd om stappen te zetten. 

Onderneem je geen actie? Dan heeft dit wellicht negatieve gevolgen:

  • Je haalt niet de volle potentie uit je bedrijf en dat is zonde.
  • Je managers blijven bezig om handmatig  - en in schaduwbestanden - hun omzet, uren en plaatsingen bij te houden. Ze moeten juist scoren!
  • Je vind op termijn niet de juiste kandidaten. De mensen die op je website solliciteren zijn niet de juiste matches.

Waarom oplossingen van Florys werken

Niet getreurd, want Florys heeft Tjeerd in huis! Hij is onze specialist op het gebied van BI-tooling voor de flexbranche. Allereerst kunnen wij met slimme tools jouw platte verloningsgegevens tot leven brengen. Ineens zie je écht wat er op jouw vestiging gebeurt. Ineens zie je wél waar de kansen liggen! Zo wordt jouw organisatie slimmer door het gebruik van business intelligence. Ook kunnen wij verschillende datastromen met elkaar verbinden zodat je het maximale uit je bedrijf haalt. Meer inzicht, meer grip en bovenal meer kansen!

Ben je benieuwd hoe wij meer uit jouw data kunnen halen? Neem dan contact met ons op via 0184-208208 of tjeerd@florys.nl.