Marco Visser

Partner
Florys Financieel & Fiscaal

Florys Financieel & Fiscaal uit Hardinxveld-Giessendam verbindt zich met trots als team- en bordsponsor aan korfbalvereniging Merwede/Multiplaat. Dat maakt de vereniging donderdag 21 september 2017 bekend.

Florys gevestigd aan Schapedrift 91 verbindt zich voor de komende drie seizoenen als team- en bord sponsor aan Merwede/Multiplaat. Marco Visser is directeur van Florys Financieel en tevens lid van de sponsorcommissie van Merwede/Multiplaat: “Onze naam betekent bloeiend en voortvarend. Wij hebben als doel om mensen en organisaties tot bloei brengen.” 

Mens en werk


Medio juli 2017 bundelden Draad Juristen, BOP ICT & Online, BOP administraties en Flexoptimalisatie hun krachten onder de naam ‘Florys’. De onderneming helpt bedrijven om mens en werk in één lijn te brengen met de gestelde strategische keuzes. “Wij bieden oplossingen die elkaar aanvullen en versterken. Van het aantrekken van talentvolle medewerkers door de specialisten van Intro Personeel tot en met administratieve, financiële, juridische, fiscale, HR- en IT-ondersteuning door de specialisten van Florys. Samen creëren we maximale synergie voor uw organisatie”, zegt Visser.

Bron: Sliedrecht24
https://www.sliedrecht24.nl/florys-drie-jaar-sponsor-merwedemultiplaat/