Bevestig je antwoord via het formulier om kans te maken op 2 VIP-kaarten voor het EK Afstanden.

Bevestig je antwoord: "salarisadministratie te duur"

Wees gerust, je bent niet alleen op de wereld. Bij Florys spreken we regelmatig ondernemers die te veel tijd kwijt zijn aan salarisadministratie en waarbij de kosten de pan uit rijzen. 

Als ondernemer kun je je tijd en geld maar één keer goed besteden. Daarnaast wil je dat je personeel met plezier naar het werk komt en voor je door het vuur gaat. Hoewel een correcte verloning de basis is voor de motivatie van je personeel, verwachten je medewerkers tegenwoordig steeds meer van je. Werknemers van nu willen altijd en overal toegang tot loonstroken, jaaropgaven en HR-documenten. Verder willen zij hun verlofuren en declaraties met een paar simpele handelingen kunnen indienen via hun smartphone. Natuurlijk kun je de salarisadministratie zelf blijven doen en alles bij het oude laten, maar dit kan negatieve gevolgen hebben. 

Onderneem je geen actie? Dan heeft dit wellicht negatieve gevolgen:

  • Door drukte ben je onvoldoende op de hoogte van belangrijke wetswijzigingen. Je werknemers hebben niet de juiste beloning gekregen en lopen een tandje minder hard voor je.
  • Je bent onnodig veel tijd kwijt aan correcties, de inspectie SZW dreigt met hoge boetes en je klanten zien de kwaliteit van je dienstverlening achteruitgaan.
  • Je verliest grip en bent vooral bezig om de goede naam van je bedrijf te redden.

Waarom oplossingen van Florys werken

Bij Florys hebben we diverse ondernemers en leidinggevenden gesproken die veel tijd en geld kwijt waren aan hun salarisadministratie. Ook konden zij niet altijd voldoen aan de toenemende verwachtingen van het personeel. Door hun salarisadministratie uit te besteden aan de ervaren PDL- of VPS-gediplomeerde specialisten van Florys en gebruik te maken van de nieuwste oplossingen van NMBRS salarissoftware, zorgde Florys ervoor dat de belangrijkste bedrijfsprocessen weer in lijn kwamen met de behoeften van het personeel en management. Zo is er altijd en overal duidelijkheid voor jou en je personeel!

Bevestig jouw antwoord: "Salarisadministratie is te duur"


Benieuwd hoe wij jouw salarisadministratie naar een hoger niveau kunnen tillen?

Debora staat voor je klaar

Alles op een rij