Als MKB ondernemer ben jij verantwoordelijk voor het 'managenen' van de groei van je onderneming. Belangrijk dus om een beeld te hebben van de financiën, want groeien betekent meer inkomsten en uitgaven. Ook wil je graag keuzes voor de lange termijn maken op basis van goede financiële afwegingen.

Boekhouding uitbesteden MKB

Bij de start van je onderneming deed je misschien zelf wel de boekhouding of besteedde je dit uit aan een eenpitter. Alles goed geregeld toch?

Na enkele jaren kom je er echter achter dat jouw boekhouder je in sommige zaken niet helemaal goed geadviseerd heeft. Door veranderende wetgeving en ontwikkelingen had je andere keuzes moeten maken. Had je nu maar een partner gehad die meedenkt met jouw mkb organisatie!

Wat kunnen wij voor jouw mkb boekhouding betekenen?

Florys zorgt voor efficiëntie bij je financiële processen en boekhouding. Zo kunt je dankzij onze kennis op het gebied van automatisering veel tijd besparen. Op die manier heb je alle aandacht voor jouw business. Wij zorgen voor leesbare periodieke rapportages en prognoses.

Met deze cijfers weet je precies waar je aan toe bent. Dat helpt om strategische beslissingen te nemen, zelf koers te bepalen en op tijd bij te sturen. Jouw definitieve jaarresultaat komt op die manier nooit als een verrassing.


Benieuwd hoe wij het leven voor jou makkelijker kunnen maken?

Neem contact op met Rindert of Marco

Alles op een rij