In de flexbranche is alles flex. Politiek, economie, rechtspraak en digitalisering zetten alles op losse schroeven. Hoe maak je daarin de juiste keuzes? Welke kans laat je gaan en op welke ontwikkeling moet je inspelen om de boot niet te missen? Tijdens het Florys Flexevent praten we u in één middag helemaal bij. Zo blijft u sterk en stabiel in de wereld van flex!

Tijdens interactieve workshops door specialisten Wim Davidse (Flex- & HR Strateeg), Douwe de Haan (Flexpert en Arbeidsjurist bij Florys) en Timo Meijrink (Senior Solution Consultant bij Bullhorn) nemen we u mee in de wereld van morgen. Florys Flexpertise nodigt u van harte uit!

Direct inschrijven

Programma

12:00 – 13:00 uur           Inloop & lunch
13:00 – 13:15 uur           Opening
13:15 – 14:15 uur           Trends en ontwikkelingen in de flexbranche door Wim Davidse
14:15 – 14:45 uur           Bakkie koffie
14:45 – 15:45 uur           Workshopronde 1
15:45 – 16:45 uur           Workshopronde 2
16:45 – 18:00 uur           Afsluitende (netwerk)borrel

Hoofdlezing ‘Trends en ontwikkelingen in de flexbranche’ door Wim Davidse

Wim Davidse is strateeg en visionair op flexgebied. Hij verzorgt een informatieve en inspirerende lezing over het veranderende werkveld en de rol van flex hierin. Hierdoor kunt u als flexondernemer uw mogelijkheden benutten, uzelf in de markt zetten als goede opdracht- of werkgever en mee ontwikkelen in de digitale revolutie. Hij geeft u feiten, trends, visie, voorbeelden en inspiratie.                                         

Davidse was voorheen directielid van Vedior Groep Nederland. Hij was daar actief als strateeg, analist, marketeer en innovator. Daarnaast was hij voorzitter van de ABU-commissie Onderzoek, Economie en Voorspellingen en lid van de programmaraad van het NCSI (Nederlands Centrum voor Sociale Innovatie). Wim is momenteel, naast zijn werkzaamheden als spreker, actief als hoofdredacteur van het magazine Flexmarkt. 

Workshop ‘Futureproof keuzes maken en introduceren’ door Wim Davidse

In zijn workshop gaat Wim Davidse met u in gesprek over de trends en ontwikkelingen in de flexbranche. Welke gevolgen hebben de te verwachten ontwikkelingen voor uw onderneming? Is wat en hoe u doet ook na 2020 nog winstgevend? Welke stappen kunt u nu zetten om zo goed mogelijk van de nieuwe toekomst te kunnen profiteren? Deze en andere vragen schreeuwen om antwoorden. Tijdens de workshop wordt u uitgedaagd deze antwoorden (specifiek gericht op uw onderneming) duidelijk te krijgen.

Workshop 'Beheersing ziekteverzuim' door Douwe de Haan

Het is een uitdaging voor elke flexondernemer: het beheersen van je ziekteverzuim. Organisaties die dat goed op orde hebben, realiseren daarmee een voorsprong op anderen. Douwe de Haan, arbeidsjurist en flexpert bij Florys, verzorgt een interactieve workshop over dit thema. Hij gaat daarbij nadrukkelijk in op de vraag of eigenrisicodragerschap voor de Ziektewet (al dan niet met een verzekering) een goede optie is.

Workshop ‘Grip op uw recruitment workflow’ door Timo Meijrink

Timo Meijrink, Senior Solution Consultant bij Bullhorn, gaat in op de cruciale rol van recruitmentsoftware. Hij bespreekt hoe u Bullhorn kunt gebruiken om grip te krijgen op uw recruitment workflow.

Kosten

De kosten voor deelname aan het Florys Flexevent betreffen € 75,- excl. BTW per persoon.

Uiterste inschrijfdatum

U kunt zich inschrijven tot uiterlijk 25 november 2018. Het aantal deelnemers is beperkt, dus wees er snel bij.

Locatie

Het Flexevent wordt gehouden in Landvast te Alblasserdam. Landvast beschikt over een ruime, gratis parkeergelegenheid direct rondom het gebouw.
Adres: Haven 4, 2951 GC Alblasserdam.

Florys Flexpertise

Met Florys Flexpertise haalt u flexperts in huis: professionals die alles weten over de flexbranche. Florys ontzorgt en adviseert uitzend- en payrollondernemingen. Van het voeren van financiële administratie en salarisadministratie voor flexwerkers, tot het opmaken van contracten op basis van de ABU- of NBBU-cao. Ook hebben wij veel ervaring opgedaan rondom het selecteren en implementeren van recruitmentsoftware, verloningssoftware en financiële rapportagetools. Samen met de andere Florys-takken Financieel & Fiscaal, Arbeidsrecht en Proces & IT kent Florys Flexpertise de branche van binnen en buiten. Daarmee zijn wij dé totaalontzorger voor de flexbranche!


Alles op een rij