Wij geloven dat mensen in organisaties het verschil maken tussen een gemiddelde en een goede prestatie. Zij zijn de bouwstenen om strategische doelstellingen te realiseren. Logisch dat zij uw aandacht verdienen en dat u continu met hen in gesprek bent over inzet, ontwikkeling en drijfveren. Want alles wat aandacht krijgt groeit!

Wij geven u inzicht in de vraag hoe u samen met uw mensen het verschil kunt maken, vanuit de businessstrategie van uw organisatie. Natuurlijk verzorgen wij voor u `het hart van uw personeelsbeleid´: uw salarisadministratie, contractbeheer en het vormgeven van personeelsdossiers. Wij weten wat belangrijk is en kunnen u adviseren hoe u deze zaken op een efficiënte, digitale manier vastlegt. Maar om met uw medewerkers aan de slag te gaan met uw organisatiedoelen, daar is vaak wat extra’s voor nodig. Wij brengen het aanwezige talent voor u in kaart en gaan samen op zoek naar datgene wat nodig is om uw bedrijf nét dat stapje verder te brengen. Ook uw mensen plukken daar de vruchten van. Zo stippelen we een route uit die uw mensen en uw organisatie tot bloei brengt.

Het HRM-palet dat daaraan bijdraagt, is ontzettend breed. Een kleine greep uit de terreinen waarop wij u kunnen adviseren:

1.Training en ontwikkeling
2.Performance en beoordeling
3.Cultuurmanagement
4.Werving en selectie
5.Beloning
6.Vitaliteit en duurzame inzetbaarheid
7.Geluk op de werkvloer

Florys biedt maatwerk. Van advies op deelterreinen tot en met het volledig in lijn brengen van uw businessstrategie met uw HRM-beleid. Interesse gekregen in onze dienstverlening? Neem dan contact op met HR directeur Sander Mijnster

Neem contact op


Alles op een rij