Werkgever en het Coronavirus

De gevolgen van het coronavirus zullen inmiddels niemand meer ontgaan zijn. De impact op de economie is groot en veel ondernemers zitten met vragen. Het coronavirus heeft grote impact op ons dagelijks leven, zowel privé als zakelijk. Juist in deze tijd hebben wij elkaar hard nodig. Daarom is het goed om te weten dat de specialisten van Florys beschikbaar zijn om jou als ondernemer te adviseren en te helpen.

Gevolgen corona voor werkgevers

Nu al zijn de gevolgen merkbaar. Denk bijvoorbeeld aan het wegvallen van opdrachten van zzp’ers, maar ook aan het feit dat orders worden teruggetrokken of uitgesteld. Bovendien houden veel ondernemers nu de hand op de knip of zijn – op z’n minst – voorzichtig met het doen van grotere uitgaven. Verder kondigt de overheid diverse maatregelen aan, maar heb je misschien geen flauw idee wat deze betekenen?

Waarom Florys je kan helpen in deze spannende tijd?

Hoe dan ook: gelukkig is Florys er en staan we werkgevers ook in deze tijd terzijde. Omdat onze werkprocessen op orde zijn, kunnen we onze klanten blijven adviseren. We denken mee over het beheersen en beperken van de kosten en adviseren ondernemers hoe ze op een slimme manier gebruik kunnen maken van de faciliteiten die de overheid biedt. 

Neem contact met Florys op, meld je aan voor onze mailings of volg onze webinars. Wij helpen je graag met onze expertise en kennis.


Sparren met een strategisch partner & adviseur

over de gevolgen van Corona voor jouw bedrijf?

 • Nieuws-

  Loonmutaties Oktober 2022

  Lees meer

  Hier vind je het overzicht met de belangrijkste loon- en cao mutaties over de maand oktober 2022.

  Adriaan Scheper


 • Nieuws-

  Toekomstige ontwikkeling voor uitleners en inleners: verplichte certificering

  Lees meer

  Op 5 juli 2022 heeft de minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid een brief naar de Tweede Kamer gestuurd over het voornemen om verplichte certificering voor uitzendorganisaties in te voeren. Dat gaat voor zowel bestaande als nieuwe uitzendorganisaties aanzienlijke gevolgen hebben. Hoewel de regels op zijn vroegst in 2025 concreet zullen worden, is het zinvol om alvast helder te hebben wat de hoofdlijnen van deze brief zijn zodat je jouw organisatie tijdig kunt voorbereiden op de wijzigingen. In dit artikel lees je de hoofdlijnen van de brief.

  Gysette Stuurbrink


 • Nieuws-

  Loonmutaties September 2022

  Lees meer

  Hier vind je het overzicht met de belangrijkste loon- en cao mutaties over de maand september 2022.

  Adriaan Scheper


 • Nieuws-

  Recruitment binnen non-profit: blussen, borgen, bloeien!

  Lees meer

  Als stichting wil je je bedrijfsprocessen op een goede manier borgen. Of het nu je financiële proces is, je personeelsadministratie of je secretariële bezetting. Je hebt al je mensen nodig om door te kunnen draaien. Als er op één van je afdelingen “zand in de raderen” komt, dan merkt de hele organisatie dat!

  Ruben van Mourik


 • Nieuws-

  Verplichte deelname PAWW per 1 augustus

  Lees meer

  Zoals je wellicht hebt gelezen geldt vanaf 1 augustus 2022 een verplichte deelname aan de PAWW volgens de uitzend cao (ABU en NBBU). Het streven was aanvankelijk om de aansluiting op 1 april 2022 afgerond te hebben, maar het bleek wat ingewikkelder te zijn en daarom was er meer tijd nodig. Op 1 augustus is het dan zover en het is belangrijk te weten wát je als uitzend-werkgever moet weten en wélke acties je moet nemen.

  Adriaan Scheper


 • Nieuws-

  Loonmutaties Augustus 2022

  Lees meer

  Hier vind je het overzicht met de belangrijkste loon- en cao mutaties over de maand augustus 2022.

  Gysette Stuurbrink


 • Nieuws-

  Loonmutaties Juli 2022

  Lees meer

  Hier vind je het overzicht met de belangrijkste loon- en cao mutaties over de maand juli 2022.

  Gysette Stuurbrink


Webinars: gevolgen coronavirus werkgevers

De impact op de economie is groot en veel ondernemers zitten met vragen.

Daarom organiseert Florys webinars met een live Q&A over de effecten van het Coronavirus op jouw onderneming!

Bekijk de webinars

Alles op een rij