Werkgever en het Coronavirus

De gevolgen van het coronavirus zullen inmiddels niemand meer ontgaan zijn. De impact op de economie is groot en veel ondernemers zitten met vragen. Het coronavirus heeft grote impact op ons dagelijks leven, zowel privé als zakelijk. Juist in deze tijd hebben wij elkaar hard nodig. Daarom is het goed om te weten dat de specialisten van Florys beschikbaar zijn om jou als ondernemer te adviseren en te helpen.

Gevolgen corona voor werkgevers

Nu al zijn de gevolgen merkbaar. Denk bijvoorbeeld aan het wegvallen van opdrachten van zzp’ers, maar ook aan het feit dat orders worden teruggetrokken of uitgesteld. Bovendien houden veel ondernemers nu de hand op de knip of zijn – op z’n minst – voorzichtig met het doen van grotere uitgaven. Verder kondigt de overheid diverse maatregelen aan, maar heb je misschien geen flauw idee wat deze betekenen?

Waarom Florys je kan helpen in deze spannende tijd?

Hoe dan ook: gelukkig is Florys er en staan we werkgevers ook in deze tijd terzijde. Omdat onze werkprocessen op orde zijn, kunnen we onze klanten blijven adviseren. We denken mee over het beheersen en beperken van de kosten en adviseren ondernemers hoe ze op een slimme manier gebruik kunnen maken van de faciliteiten die de overheid biedt. 

Neem contact met Florys op, meld je aan voor onze mailings of volg onze webinars. Wij helpen je graag met onze expertise en kennis.


Sparren met een strategisch partner & adviseur

over de gevolgen van Corona voor jouw bedrijf?

 • Nieuws-

  Wijzigingen bij inlenen uitzendkrachten

  Lees meer

  Mede als gevolg van schaarste op de arbeidsmarkt leent menig werkgever uitzendkrachten in. Recent is er een nieuwe uitzend cao afgesloten. De wijzigingen die daarin zijn doorgevoerd zullen door uitzendorganisaties veelal worden doorgelegd naar de inleners. Daarom informeren we je in dit bericht op hoofdlijnen over de wijzigingen in de uitzend cao die voor opdrachtgevers relevant kunnen zijn.

  Douwe de Haan


 • Nieuws-

  Loonmutaties Februari 2023

  Lees meer

  Hier vind je het overzicht met de belangrijkste loon- en cao mutaties over de maand februari 2023.

  Adriaan Scheper


 • Nieuws-

  Onderhandelingsakkoord uitzend-cao

  Lees meer

  Vlak voordat de vorige uitzend-cao’s van de ABU en de NBBU afliepen hebben beide werkgeversorganisaties met de vakbonden een onderhandelingsakkoord gesloten voor een nieuwe cao. De leden van de cao-partijen moeten nog met het akkoord instemmen. In dit bericht informeren we je op hoofdlijnen over de inhoud van het akkoord.

  Douwe de Haan


 • Nieuws-

  Wijzigingen NBBU cao uitzendkrachten 1 januari 2023

  Lees meer

  De NBBU en de ABU zijn samen met de vakbonden in gesprek over een nieuwe cao. Er is nog geen nieuw akkoord, maar er zijn al wel tussentijdse wijzigingen die ingaan per 1 januari 2023. In dit bericht geven we je een korte update over de aankomende wijzigingen. Als er geen nieuwe cao komt voor 1 januari 2023, dan blijft de laatste cao nawerken.

  Douwe de Haan


 • Nieuws-

  Loonmutaties januari 2023

  Lees meer

  Hier vind je het overzicht met de belangrijkste loon- en cao mutaties over de maand januari 2023.

  Adriaan Scheper


 • Nieuws-

  Verhoging belastingvrije reiskostenvergoeding naar € 0,21

  Lees meer

  Het kabinet wil per 1 januari 2023 de belastingvrije reiskostenvergoeding verhogen van € 0,19 naar € 0,21 per kilometer. Per 1 januari 2024 wordt de vergoeding verhoogd naar € 0,22 per kilometer. Hoe kun je als werkgever op deze wijzigingen reageren?

  Douwe de Haan


 • Nieuws-

  Loonmutaties december 2022

  Lees meer

  Hier vind je het overzicht met de belangrijkste loon- en cao mutaties over de maand december 2022.

  Adriaan Scheper


Webinars: gevolgen coronavirus werkgevers

De impact op de economie is groot en veel ondernemers zitten met vragen.

Daarom organiseert Florys webinars met een live Q&A over de effecten van het Coronavirus op jouw onderneming!

Bekijk de webinars

Alles op een rij