Werkgever en het Coronavirus

De gevolgen van het coronavirus zullen inmiddels niemand meer ontgaan zijn. De impact op de economie is groot en veel ondernemers zitten met vragen. Het coronavirus heeft grote impact op ons dagelijks leven, zowel privé als zakelijk. Juist in deze tijd hebben wij elkaar hard nodig. Daarom is het goed om te weten dat de specialisten van Florys beschikbaar zijn om jou als ondernemer te adviseren en te helpen.

Gevolgen corona voor werkgevers

Nu al zijn de gevolgen merkbaar. Denk bijvoorbeeld aan het wegvallen van opdrachten van zzp’ers, maar ook aan het feit dat orders worden teruggetrokken of uitgesteld. Bovendien houden veel ondernemers nu de hand op de knip of zijn – op z’n minst – voorzichtig met het doen van grotere uitgaven. Verder kondigt de overheid diverse maatregelen aan, maar heb je misschien geen flauw idee wat deze betekenen?

Waarom Florys je kan helpen in deze spannende tijd?

Hoe dan ook: gelukkig is Florys er en staan we werkgevers ook in deze tijd terzijde. Omdat onze werkprocessen op orde zijn, kunnen we onze klanten blijven adviseren. We denken mee over het beheersen en beperken van de kosten en adviseren ondernemers hoe ze op een slimme manier gebruik kunnen maken van de faciliteiten die de overheid biedt. 

Neem contact met Florys op, meld je aan voor onze mailings of volg onze webinars. Wij helpen je graag met onze expertise en kennis.


Sparren met een strategisch partner & adviseur

over de gevolgen van Corona voor jouw bedrijf?

 • Nieuws-

  Betrouwbaar en transparant ondernemen? NEN 4400 certificering / SNA-keurmerk geeft de juiste richting

  Lees meer

  Betrouwbaar en transparant: wat is het mooi als dat de kenmerken zijn voor jou als ondernemer!. Klanten lopen de deur zomaar voorbij als je de zaken niet op orde hebt. Eén van deze zaken kan de SNA registratie zijn, of beter gezegd: NEN 4400 certificering. We willen er in dit blog iets dieper op ingaan.

  René Muilwijk


 • Nieuws-

  Loonmutaties november 2020

  Lees meer

  Hier vind je het overzicht met de belangrijkste loon- en cao mutaties over de maand november 2020.

  Adriaan Scheper


 • Nieuws-

  UZN: Interim-dienstverlening Florys levert meer geld op dan het kost

  Lees meer

  Uitzendgroep Zuid Nederland B.V. is een ervaren regionale uitzendorganisatie te Veldhoven met de gespecialiseerde onderdelen: payroll, uitzenden en detacheren. Roland Zimmerman, Eigenaar van UZN uit Veldhoven, maakt sinds maart 2020 gebruik van de interim-diensten van Florys. Roland vertelt hoe de samenwerking tussen UZN en Florys hem in de praktijk is bevallen.

  Maarten Monster


 • Nieuws-

  Derde Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid (NOW 3.0)

  Lees meer

  Omdat de coronacrisis aanhoudt heeft het kabinet een derde NOW-regeling gelanceerd. Waar NOW 1.0 en NOW 2.0 respectievelijk drie en vier maanden besloeg, beslaat NOW 3.0, maximaal, negen maanden. In dit bericht informeren wij je op hoofdlijnen over deze derde noodmaatregel en gaan we in op de verschillen met NOW 1.0 en NOW 2.0.

  Arjan den Besten en Johan de Jong


 • Nieuws-

  Conflict op de werkvloer? 10 mogelijke oplossingen

  Lees meer

  Waar gehakt wordt vallen spaanders. Ook op de werkvloer kan gemakkelijk een conflict ontstaan. Wij zetten de 10 meest voorkomende op een rijtje.

  Douwe de Haan


 • Nieuws-

  Loonmutaties oktober 2020

  Lees meer

  Hier vind je het overzicht met de belangrijkste loon- en cao mutaties over de maand oktober 2020.

  Adriaan Scheper


 • Nieuws-

  Relatiebeheerder Nikita geeft financieel advies op maat

  Lees meer

  Klanten voorzien van financieel advies op maat. Florys-relatiebeheerder Nikita van der Velden houdt zich hier dagelijks mee bezig. Of het nu gaat om een kleine eenmanszaak, charitatieve instelling of een grote B.V. “Ik wil graag het verlengstuk zijn voor de klant.”

  Hans Bossenbroek


Webinars: gevolgen coronavirus werkgevers

De impact op de economie is groot en veel ondernemers zitten met vragen.

Daarom organiseert Florys webinars met een live Q&A over de effecten van het Coronavirus op jouw onderneming!

Bekijk de webinars

Alles op een rij