Werkgever en het Coronavirus

De gevolgen van het coronavirus zullen inmiddels niemand meer ontgaan zijn. De impact op de economie is groot en veel ondernemers zitten met vragen. Het coronavirus heeft grote impact op ons dagelijks leven, zowel privé als zakelijk. Juist in deze tijd hebben wij elkaar hard nodig. Daarom is het goed om te weten dat de specialisten van Florys beschikbaar zijn om jou als ondernemer te adviseren en te helpen.

Gevolgen corona voor werkgevers

Nu al zijn de gevolgen merkbaar. Denk bijvoorbeeld aan het wegvallen van opdrachten van zzp’ers, maar ook aan het feit dat orders worden teruggetrokken of uitgesteld. Bovendien houden veel ondernemers nu de hand op de knip of zijn – op z’n minst – voorzichtig met het doen van grotere uitgaven. Verder kondigt de overheid diverse maatregelen aan, maar heb je misschien geen flauw idee wat deze betekenen?

Waarom Florys je kan helpen in deze spannende tijd?

Hoe dan ook: gelukkig is Florys er en staan we werkgevers ook in deze tijd terzijde. Omdat onze werkprocessen op orde zijn, kunnen we onze klanten blijven adviseren. We denken mee over het beheersen en beperken van de kosten en adviseren ondernemers hoe ze op een slimme manier gebruik kunnen maken van de faciliteiten die de overheid biedt. 

Florys volgt de ontwikkelingen op de voet. Drie keer per week hebben wij bijvoorbeeld een online overleg waarin we de informatie met elkaar delen. Deze kennis willen we ook graag zo snel mogelijk met jou delen. Dat doen wij op verschillende manieren:

 • Persoonlijk contact met je contactpersoon bij Florys
 • Informatieve mailings
 • Webinars

Neem contact met Florys op, meld je aan voor onze mailings of volg onze webinars. Wij helpen je graag met onze expertise en kennis.


Sparren met een strategisch partner & adviseur

over de gevolgen van Corona voor jouw bedrijf?

 • Nieuws-

  Digitaal werken maakt minder afhankelijk

  Lees meer

  Eigenlijk hoeft het geen betoog meer: het belang van digitaal werken is alleen maar toegenomen. Tim Groenendijk, IT-manager bij Florys weet er alles van. “Hoe meer er digitaal wordt gewerkt, hoe minder afhankelijk je bent van kantoor.”

  Hans Bossenbroek


 • Nieuws-

  Loonmutaties juni 2020

  Lees meer

  Hier vind je het overzicht met de belangrijkste loon- en cao mutaties over de maand juni 2020.

  Adriaan Scheper


 • Nieuws-

  NOW or Never: deadline NOW-Regeling 31 mei!

  Lees meer

  Het jaar vliegt voorbij. Ook in deze bijzondere tijden. Zoals je inmiddels weet heeft het kabinet een steunpakket voor ondernemers gelanceerd. Dit noodpakket bestaat onder andere uit de Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging voor Werkgelegenheid. Ook wel beter bekend als de NOW-regeling.

  Marco Visser


 • Nieuws-

  Subsidie praktijkleren: hoe zit het in 2020?

  Lees meer

  Elk jaar is het mogelijk om subsidie praktijkleren aan te vragen. Dat kan in de periode van 15 juni tot en met 16 september 2020. Benieuwd naar de voorwaarden? Lees meer.

  René Muilwijk


 • Nieuws-

  Hoe zit het met vakantiegeld voor flexwerkers?

  Lees meer

  Jaarlijks wordt, vlak voordat de zomerperiode begint, het gereserveerde vakantiegeld uitbetaald. In de nieuwe ABU- en NBBU-cao voor uitzendkrachten zijn nieuwe regels opgenomen over de hoogte en uitbetaling van het vakantiegeld. In dit bericht informeren we je hierover.

  Douwe de Haan


 • Nieuws-

  Wettelijk minimumloon per 1 juli 2020

  Lees meer

  Per 1 juli 2020 zullen de brutobedragen van het wettelijk minimumloon en het wettelijk minimumjeugdloon weer stijgen. Lees het volledige artikel.

  Debbie Simons - Griffioen


 • Nieuws-

  Verlengde termijn aanvraag doelgroepverklaring

  Lees meer

  Als gevolg van de coronacrisis wordt de aanvraagtermijn voor een doelgroep verklaring LKV tijdelijk met 3 maanden verlengd. Lees het volledige artikel.

  René Muilwijk


Webinars: gevolgen coronavirus werkgevers

De impact op de economie is groot en veel ondernemers zitten met vragen.

Daarom organiseert Florys webinars met een live Q&A over de effecten van het Coronavirus op jouw onderneming!

Bekijk de webinars

Alles op een rij