Werkgever en het Coronavirus

De gevolgen van het coronavirus zullen inmiddels niemand meer ontgaan zijn. De impact op de economie is groot en veel ondernemers zitten met vragen. Het coronavirus heeft grote impact op ons dagelijks leven, zowel privé als zakelijk. Juist in deze tijd hebben wij elkaar hard nodig. Daarom is het goed om te weten dat de specialisten van Florys beschikbaar zijn om jou als ondernemer te adviseren en te helpen.

Gevolgen corona voor werkgevers

Nu al zijn de gevolgen merkbaar. Denk bijvoorbeeld aan het wegvallen van opdrachten van zzp’ers, maar ook aan het feit dat orders worden teruggetrokken of uitgesteld. Bovendien houden veel ondernemers nu de hand op de knip of zijn – op z’n minst – voorzichtig met het doen van grotere uitgaven. Verder kondigt de overheid diverse maatregelen aan, maar heb je misschien geen flauw idee wat deze betekenen?

Waarom Florys je kan helpen in deze spannende tijd?

Hoe dan ook: gelukkig is Florys er en staan we werkgevers ook in deze tijd terzijde. Omdat onze werkprocessen op orde zijn, kunnen we onze klanten blijven adviseren. We denken mee over het beheersen en beperken van de kosten en adviseren ondernemers hoe ze op een slimme manier gebruik kunnen maken van de faciliteiten die de overheid biedt. 

Neem contact met Florys op, meld je aan voor onze mailings of volg onze webinars. Wij helpen je graag met onze expertise en kennis.


Sparren met een strategisch partner & adviseur

over de gevolgen van Corona voor jouw bedrijf?

 • Nieuws-

  Loonmutaties maart 2021

  Lees meer

  Hier vind je het overzicht met de belangrijkste loon- en cao mutaties over de maand maart 2021.

  Adriaan Scheper


 • Nieuws-

  Persoonsgegevens: wat mag en moet je ermee

  Lees meer

  Op 25 mei 2018 ging in heel Europa dezelfde privacywetgeving in: de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Door de invoering van de AVG werden privacy rechten versterkt en uitgebreid en ontstonden er meer verantwoordelijkheden voor organisaties. Wij zetten de belangrijkste informatie over het verwerken van persoonlijke gegevens nog eens voor je op een rij. Zo weet je als werkgever wat mag en wat moet.

  Douwe de Haan


 • Nieuws-

  UITGESTELD: Wijzigingen loondoorbetaling zieke AOW'er per 1 april

  Lees meer

  Op 1 april 2021 zal een laatste deel van de Wet werken na de AOW-gerechtigde leeftijd in werking treden. Vanaf deze datum hoeft een werkgever het loon van een zieke werknemer die de AOW-gerechtigde leeftijd al heeft bereikt minder lang door te betalen. De termijn van de wettelijke doorbetalingsplicht gaat van 13 naar 6 weken.

  Geert Pijper


 • Nieuws-

  Loonmutaties april 2021

  Lees meer

  Hier vind je het overzicht met de belangrijkste loon- en cao mutaties over de maand april 2021.

  Adriaan Scheper


 • Nieuws-

  Actuele financiële administratie helpt flexondernemers in goede en slechte tijden

  Lees meer

  In deze uitdagende economische tijd is het belang van een actuele financiële administratie voor flexondernemers nog groter geworden dan in de voorgaande jaren. Naast het belang in de huidige economisch periode zijn actuele cijfers ook in rustigere tijden altijd al essentieel geweest. Benieuwd waarom?

  Gerard de Wit


 • Nieuws-

  Bemiddelingsfee bij directe indiensttreding

  Lees meer

  In deze blog gaan we in op verschillende aandachtspunten bij werving & selectie. Concrete aanleiding hiervoor is een uitspraak van de Rechtbank Gelderland van eerder deze maand. De rechtbank deed uitspraak in een zaak waarin de uitzendorganisatie meerdere juridische steken had laten vallen. Dat kwam hen duur te staan…

  Douwe de Haan


 • Nieuws-

  Onwerkbaar weer! Wat nu?

  Lees meer

  De weersvoorspellingen logen er niet om: er was sneeuw op komst! En dan niet een klein beetje, maar zo veel sneeuw dat even later code oranje werd afgegeven door het KNMI. Wat betekent dit voor jou als ondernemer?

  Douwe de Haan


Webinars: gevolgen coronavirus werkgevers

De impact op de economie is groot en veel ondernemers zitten met vragen.

Daarom organiseert Florys webinars met een live Q&A over de effecten van het Coronavirus op jouw onderneming!

Bekijk de webinars

Alles op een rij