Werkgever en het Coronavirus

De gevolgen van het coronavirus zullen inmiddels niemand meer ontgaan zijn. De impact op de economie is groot en veel ondernemers zitten met vragen. Het coronavirus heeft grote impact op ons dagelijks leven, zowel privé als zakelijk. Juist in deze tijd hebben wij elkaar hard nodig. Daarom is het goed om te weten dat de specialisten van Florys beschikbaar zijn om jou als ondernemer te adviseren en te helpen.

Gevolgen corona voor werkgevers

Nu al zijn de gevolgen merkbaar. Denk bijvoorbeeld aan het wegvallen van opdrachten van zzp’ers, maar ook aan het feit dat orders worden teruggetrokken of uitgesteld. Bovendien houden veel ondernemers nu de hand op de knip of zijn – op z’n minst – voorzichtig met het doen van grotere uitgaven. Verder kondigt de overheid diverse maatregelen aan, maar heb je misschien geen flauw idee wat deze betekenen?

Waarom Florys je kan helpen in deze spannende tijd?

Hoe dan ook: gelukkig is Florys er en staan we werkgevers ook in deze tijd terzijde. Omdat onze werkprocessen op orde zijn, kunnen we onze klanten blijven adviseren. We denken mee over het beheersen en beperken van de kosten en adviseren ondernemers hoe ze op een slimme manier gebruik kunnen maken van de faciliteiten die de overheid biedt. 

Neem contact met Florys op, meld je aan voor onze mailings of volg onze webinars. Wij helpen je graag met onze expertise en kennis.


Sparren met een strategisch partner & adviseur

over de gevolgen van Corona voor jouw bedrijf?

 • Nieuws-

  Loonmutaties februari 2021

  Lees meer

  Hier vind je het overzicht met de belangrijkste loon- en cao mutaties over de maand februari 2021.

  Adriaan Scheper


 • Nieuws-

  Aatop Zorg wordt onderdeel van Florys Groep

  Lees meer

  Florys Groep neemt bemiddelingsbureau Aatop Zorg over. Mensen die op zoek zijn naar een baan in de zorg kunnen daarvoor sinds kort, naast Sliedrecht en Veenendaal, ook in Alblasserdam terecht. Doel is om hen te begeleiden naar een duurzame baan in de zorgsector.

  Johan Baan


 • Nieuws-

  Loonmutaties januari 2021

  Lees meer

  Hier vind je het overzicht met de belangrijkste loon- en cao mutaties over de maand januari 2021.

  Adriaan Scheper


 • Nieuws-

  Stijging wettelijk minimumloon per 1 januari

  Lees meer

  Per 1 januari 2021 zullen de brutobedragen van het wettelijk minimumloon en het wettelijk minimumjeugdloon weer stijgen. Je bent als werkgever verplicht om je werknemers tenminste het minimumloon te betalen. De Inspectie SZW controleert of werkgevers zich hier daadwerkelijk aan houden en kan hoge boetes opleggen wanneer deze regels niet worden nageleefd. Het wettelijk minimumloon is ooit ingevoerd om onderbetaling van werknemers te voorkomen.

  Adriaan Scheper


 • Nieuws-

  Eénmalige vergoeding Bouw&Infra per 1 december 2020 ook voor uitzendkrachten

  Lees meer

  In de nieuwe cao Bouw&Infra is een eenmalige vergoeding vastgelegd. Deze vergoeding dient in december uitbetaald te worden aan werknemers die op 29 juni 2020 in dienst waren bij de werkgever. Hebben uitzendkrachten ook recht op deze eenmalige uitkering?

  René Muilwijk


 • Nieuws-

  Gerco en zijn ICT-collega's staan tijdens crisis iedereen terzijde

  Lees meer

  Dat de wereld momenteel op z’n kop staat hoef je Gerco de Jong niet te vertellen. De applicatiebeheerder van Florys heeft door de coronacrisis alleen maar meer werk gekregen. Al was de rol van ICT eigenlijk al steeds belangrijker aan ‘t worden.

  Hans Bossenbroek


 • Nieuws-

  Loonmutaties december 2020

  Lees meer

  Hier vind je het overzicht met de belangrijkste loon- en cao mutaties over de maand december 2020.

  Adriaan Scheper


Webinars: gevolgen coronavirus werkgevers

De impact op de economie is groot en veel ondernemers zitten met vragen.

Daarom organiseert Florys webinars met een live Q&A over de effecten van het Coronavirus op jouw onderneming!

Bekijk de webinars

Alles op een rij