Marco Visser

Partner
Florys Financieel & Fiscaal

Middels dit bericht informeren wij je over de maatregelen die Florys heeft genomen in verband met het coronavirus.

Vanaf maandag 9 maart 2020 gelden op ons kantoor de hygiënevoorschriften van het RIVM. Na de persconferentie van donderdag 12 maart 2020 hebben wij besloten dat alle collega’s thuis moeten werken. Slechts bij hoge uitzondering is het toegestaan om, na akkoord van de leidinggevende, op kantoor te werken. 

Vanaf maandag 16 maart 2020 werken vrijwel alle collega’s daadwerkelijk vanuit huis. In de achterliggende jaren zijn onze processen volledig gedigitaliseerd en zijn wij grotendeels overgeschakeld op cloudbased software. Daarnaast zijn alle overige bestanden toegankelijk via een beveiligde portal met two-factor authentication. Hierdoor kunnen wij prima vanuit huis werken.

Door deze maatregelen is fysiek overleg met klanten en collega’s praktisch niet meer mogelijk. Gelukkig kunnen de meeste overleggen ook heel goed telefonisch of met gebruik van Microsoft Teams gevoerd worden. 

Wij zijn dankbaar dat we onze dienstverlening ook in deze bijzondere periode zonder veel problemen kunnen voortzetten. Wij staan klaar om je van dienst te zijn. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen.