Flexondernemer

Het werken in de flexmarkt is het leukste wat er is. Het is een sterk dynamische wereld. Zelf kom ik uit de leerschool van Creyf’s. Met veel plezier werkte ik daar als vestigingsmanager van het filiaal in Gorinchem. Op enig moment ontstond bij mij de behoefte om voor mezelf te beginnen. Om het anders te doen. Een nieuw en ander concept met meer focus op duurzame, vaste banen. Met meer aandacht voor de kandidaat. Zo startte ik samen met mijn compagnons in 2005 een eigen uitzendbureau. Ik heb gezien dat dit iets heel anders is dan het leiden van een vestiging.

Je moet veel meer keuzes maken die later cruciaal blijken te zijn. Denk aan de keuze voor een verloningspakket, lidmaatschap ABU of toch de NBBU, uitvoering van je debiteurenbeheer, het zelf dragen van het risico op de ziektewet en noem maar op. Terwijl je eigenlijk focus wilt hebben op de business, wordt je afgeleid met deze ogenschijnlijke randzaken.

Florys hielp en helpt mij met deze ‘randzaken’. Randzaken die echt enorm belangrijk zijn om goed geregeld te hebben. Wil jij weten hoe Florys jouw flexonderneming naar een hoger niveau kan brengen? Lees dan snel verder. 

Hartelijke groet, 

Johan Baan
Directeur Florys Groep


Sparren met flexpert Johan Baan?

Johan Baan is flexondernemer sinds 2005

  • Rix Buro over Florys

    “Florys biedt mij een essentiële combinatie van financiële dienstverlening, kennis van salarisadministratie en expertise in de flexbranche. Ik zou niet meer zonder kunnen.”
    Bekijk testimonial

    Rix Buro over Florys
    Rik Mouissie Directeur Rix Buro

Uitdagingen

Alles op een rij