Welk verloningspakket past bij mijn flexonderneming?

Als flexondernemer weet je als geen ander dat het verlonen van uitzendkrachten een stuk complexer is dan het verlonen van je eigen werknemers. De inlenersbeloning en de WAB dwingen je al snel om  honderden cao’s en wetsartikelen te begrijpen en toe te passen. En zie je een keer iets over het hoofd, dan kun je de boel weer handmatig gaan corrigeren...

Gevolg: je administratief medewerker(s) chagrijnig en uitzendkrachten over de zeik. Veel verloningspakketten zijn ook nog eens lastig koppelbaar met een ATS of BI-tool en jij worstelt met de de vraag: “welk backofficepakket gaat mij wѐl tijd, geld en een boel frustraties besparen?”

Verloningspakket uitzendbureau

Je bent écht niet alleen. Wij spreken regelmatig uitzendorganisaties die op zoek zijn naar de meest efficiënte manier om uitzendkrachten te verlonen. AFAS, MySolutions, Pivoton, Freepack, Tigris, EasyFlex en Flexservice; Het kiezen van een nieuw backofficepakket kan behoorlijk frustrerend zijn. Om maar niet te spreken van het koppelen van een backoffice-pakket aan je ATS of BI-tool. Hoewel je een overwogen beslissing moet nemen, kun je dit ook niet oneindig uitstellen. 

Onderneem je geen actie? Dan heeft dit wellicht negatieve gevolgen:

  • Doordat je met verouderde backofficesoftware werkt, lopen jij en je salarisadministratie over door het handmatige werk. Een koppeling met je ATS of BI-tool krijg je al helemaal niet van de grond. Niemand wordt er echt vrolijk van.
  • Door de grote hoeveelheid handmatige handelingen en altijd veranderende wetgeving maak je meer fouten in de verloning. Je uitzendkrachten raken ontevreden en gaan solliciteren bij je concurrent.
  • De omzet loopt terug, je schiet in de kramp en kiest overhaast een nieuw verloningspakket dat je problemen alsnog niet verhelpt.

Waarom oplossingen van Florys werken

Gelukkig heeft Florys Flexpertise korte lijnen met de belangrijkste leveranciers van backofficesoftware. Florys heeft de belangrijkste  voor- en nadelen per leverancier in kaart gebracht. Hierdoor hebben wij diverse uitzendondernemers geholpen om het backofficepakket te kiezen dat past bij zijn of haar ondernemersmodel. Wil jij ook een overwogen maar vlotte beslissing nemen? Neem contact op met Florys.


Sparren met onze meest ervaren man binnen de Flexbranche?

Rene staat voor je klaar!

Alles op een rij