Ik snap niets van IT

Het optimaal organiseren van je IT-infrastructuur blijft één van de grootste uitdagingen voor ondernemers. Hoe zorg je ervoor dat jouw systemen up-to-date zijn in een wereld die exponentieel ontwikkelt? Complexe, tijdrovende materie, een ver van je bed show. Jij wilt immers gewoon ondernemen! Hoe weet je of je op de goede weg bent met je IT? Dat IT vóór je werkt en niet tegen je?

Vrijwel elke ondernemer die wij spreken ondervindt uitdagingen op het gebied van IT. We zien regelmatig dat bedrijven worstelen met scala aan systemen en portals. Niet leuk voor de mensen in je bedrijf (zij moeten al snel tientallen wachtwoorden verzinnen en onthouden). Daarbij draait je IT-beheerder overuren om de zaak beheersbaar te houden. Wat we in de praktijk ook tegenkomen is dat bedrijfsgeheimen vaak op onveilige en lokale servers worden opgeslagen. Om over de wisselende snelheid en hoge kosten nog maar te zwijgen.

Kom dus in beweging! Anders heeft dit wellicht de volgende negatieve gevolgen:

  • Door de grote hoeveelheid systemen is je IT-beheerder teveel tijd kwijt aan het oplossen van problemen. Dit kost jou een bak geld en de frustraties bij IT en de eindgebruikers nemen toe.
  • Je wilt een presentatie aan je klant geven, maar je computer of presentatiescherm werkt weer is niet mee. Je slaat een flater!
  • Door een hack komt bedrijfsgevoelige informatie in handen van de concurrent of kwaadwillende. Daar gaan al je briljante ideeën.

Waarom oplossingen van Florys werken

Bij Florys Proces & IT doen en praten we normale taal. Geen abracadabra. We nemen de tijd om uit te leggen welke software of hardware het beste bij jou past. Inmiddels zijn we in het bijzonder gespecialiseerd in Microsoft Workspace 365. Een manier van werken die bij moderne organisaties past. Op ieder apparaat of computer dezelfde omgeving. Geen gedoe! Het aanpassen van de IT-infrastuur is als oplossing echter niet altijd voldoende. Wij kunnen je daarom ook helpen bij het optimaliseren van je bedrijfsprocessen binnen een bestaand systeem. 

Wil je meer weten over de oplossingen op het gebied van Proces & IT? Tim helpt je graag verder!


Meer weten over de oplossingen op het gebied van Proces & IT?

Tim helpt je graag uit de puree!

Alles op een rij