Ik ben op zoek naar een interimoplossing

Als ondernemer val je vaak van de ene uitdaging in de andere. Heb je net je kostbare energie gestopt in het optimaliseren van je financiële proces, loopt je controller binnen met het blijde nieuws dat ze in verwachting is van haar eerste kindje. Natuurlijk is dit fantastisch nieuws, maar ondertussen wil jij wel dat je cijfers ook tijdens haar verlof goed in control blijven. 

Veel bedrijven hebben moeite bij het vinden van ervaren en gekwalificeerde financieel specialisten. Het vinden van nieuwe mensen kost veel tijd en geld. Om dan nog niet te spreken over de energie die je kwijt bent aan het inwerken van een nieuwe medewerker. Regelmatig horen wij van bedrijven die hierdoor achter de feiten aan blijven lopen. En dat levert veel frustraties op!

Geen actie?

  • Door omstandigheden lukt het niet je financiële administratie op orde te houden. De administratie gaat achterlopen en je komt in een negatieve spiraal.
  • Door administratieve druk is er weinig tijd over voor commercie en de focus op de business verdwijnt. 

Waarom oplossingen van Florys werken

Een financiële specialist heb je liever vandaag dan morgen. Maar waar haal je die zo snel vandaan? Bij Florys hebben we al vele ondernemers uit de brand kunnen helpen met een interim-oplossing. Florys kan snel schakelen en denkt altijd met u mee in een goede oplossing. Wij zetten onze jarenlange expertise op het gebied van financiële- en salarisadministratie, financiële rapportage en controlling graag in om u te ontzorgen.

Wij hebben verschillende financiële interimtoppers in huis. Arjan den Besten is er daar eentje van.

Arjan is dit jaar verkozen tot financial van het jaar!

Benieuwd wat hij of zijn collega's voor jou kunnen betekenen? Neem dan snel contact op. 


Benieuwd hoe wij het leven voor jou makkelijker kunnen maken?

Neem contact op met Rindert of Marco

Alles op een rij