HR in lijn met je bedrijfsstrategie

Als ondernemer wil je bezig zijn met groei. Je wilt geen commerciële kansen laten liggen. Het is enorm balen als je die ene prospect niet binnen hebt kunnen halen doordat je niet over de juiste collega beschikt. Regelmatig ontdekken wij dat bedrijven onvoldoende visie hebben op hun HR-beleid waardoor er veel potentieel onbenut blijft. Ontzettend zonde toch?

Als ondernemer weet je als geen ander hoe belangrijk je mensen zijn voor het behalen van je strategische doelen. Wellicht ga je al regelmatig met je werknemers in gesprek over training, ontwikkeling, prestaties, beloning, persoonlijke doelen en werkgeluk? Dat is natuurlijk een mooi begin, maar hoe voorkom je dat de uitkomsten van deze gesprekken uiteindelijk in de bureaula verdwijnen en er onvoldoende opvolging is? De werknemer van nu wil gehoord worden, maar verwacht bovenal actie van jou als werkgever. Onvoldoende overzicht in het personeelsdossier kan daarom negatieve gevolgen hebben.

  • Je bent niet in staat de juiste opvolging te geven aan de groeiambities van je werknemers. Hierdoor verlaten er mensen de organisatie.
  • Je bent in de veronderstelling dat je niet over de juiste mensen beschikt. Hierdoor loop je potentiële klanten en opdrachten mis.
  • Je moet stel op sprong op zoek naar nieuw talent. Door de hoge wervingskosten besluit je dat de winstuitkering er voor dit jaar niet meer in zit.

Waarom oplossingen van Florys werken

Bij Florys hebben we verschillende ondernemers kunnen helpen met het in lijn brengen van hun HR-beleid met de strategie van de organisatie. Dat begint met het op orde brengen van administratieve HR-processen. Wij adviseren hoe je HR op een digitale en efficiënte manier vast kunt leggen. Daarnaast brengen wij het aanwezige talent in kaart en gaan we op zoek naar datgene wat nodig is om je bedrijf nét dat stapje verder te brengen. Daar plukken jij, je personeel en je klanten de vruchten van. Zo stippelen we een route uit die jouw mensen en organisatie tot bloei brengt.

Ben je benieuwd op welke manier wij jouw onderneming weer kunnen laten bloeien? Neem dan contact op met Ruben van Mourik!


Praten met een HR-specialist?

Ruben staat voor je klaar!

Alles op een rij