Slimmer en sneller werven met BI-tooling

Het gebruik van data wordt ook in de flexbranche steeds belangrijker. Er zijn zelfs partijen die aangeven eerder een IT-partij te zijn dan een uitzendbureau. In een recruitmentbranche die steeds digitaler wordt is het belangrijk om niet achterop te raken. Maar hoe pak je dit aan?

Het aantal uitzendondernemers dat data gebruikt om slimmer en sneller te werven groeit. Het woord ‘data’ klinkt alleen best wel spannend en abstract. En jij bent ooit gestart in de uitzendmarkt om lekker te kunnen ondernemen en niet om je bezig te houden met IT-achtige randzaken. Om een boterham te verdienen door mensen te bemiddelen naar een mooie nieuwe baan. Toch wordt het jou steeds duidelijker waarom data belangrijk is. Niet alleen voor een snelle managementrapportage - zicht op omzet, marge, uren - maar ook om te bepalen waar jouw doelgroep zit en hoe je ervoor zorgt dat deze op je website solliciteert. Als jouw bedrijf niet of nauwelijks 'data-driven' is, dan wordt het tijd om stappen te zetten. 

Neem je geen stappen?

  • Dan haal je niet de volle potentie uit je bedrijf en dat is zonde.
  • Blijven je managers bezig om handmatig  - en in schaduwbestanden - hun omzet, uren en plaatsingen bij te houden. Ze moeten juist scoren!
  • Vind je op termijn niet meer de juiste kandidaten. De mensen die op je website solliciteren zijn niet de juiste matches.

Waarom oplossingen van Florys werken

Niet getreurd, want Florys heeft Tjeerd in huis! Hij is onze specialist op het gebied van BI-tooling voor de flexbranche. Allereerst kunnen wij met slimme tools jouw platte verloningsgegevens tot leven brengen. Ineens zie je écht wat er op jouw vestiging gebeurt. Ineens zie je wél waar de kansen liggen! Zo wordt jouw organisatie slimmer door het gebruik van business intellegence. Ook kunnen wij verschillende datastromen met elkaar verbinden zodat je het maximale uit je bedrijf haalt. Meer inzicht, meer grip en bovenal meer kansen!

Ben je benieuwd hoe wij meer uit jouw data kunnen halen? Neem dan contact ons op!


Benieuwd wat BI voor je flexonderneming kan betekenen?

Tjeerd staat voor je klaar!

Alles op een rij