Werkgever zijn

Medewerkers vormen het hart van organisaties. Niet alleen omdat ze waarde toevoegen, maar ook omdat zij samen de cultuur van een bedrijf vormen. Het is belangrijk om HR-zaken goed geregeld te hebben.

Wij geloven dat mensen in organisaties het verschil maken tussen een gemiddelde en een goede prestatie. Zij zijn de bouwstenen om strategische doelstellingen te realiseren. Logisch dat zij jouw aandacht verdienen en dat je continu met hen in gesprek bent over inzet, ontwikkeling en drijfveren. Want alles wat aandacht krijgt groeit!

Florys brengt als businesspartner het HR-beleid in lijn met de strategie van jouw organisatie. Als sparringspartner zijn we meester in het bieden van praktische oplossingen. We adviseren in begrijpelijke bewoordingen. In onze adviezen zal je steeds een nuchtere lijn ontdekken, maar schromen we ook niet om jou als ondernemer te verrassen met een vindingrijke oplossing. Zo brengen we organisaties een stap verder. Je kunt van ons verwachten dat we snel en flexibel schakelen. Onze aanpak kenmerkt zich door korte, heldere lijnen.


Oplossingen

 • HR terreinen waarop wij kunnen adviseren:

  Training en ontwikkeling
  Performance en beoordeling
  Cultuurmanagement
  Werving en selectie
  Beloning
  Vitaliteit en duurzame inzetbaarheid
  Geluk op de werkvloer


Praten met een HR-specialist?

Debora staat voor je klaar

Alles op een rij