Heb je wel de juiste software?

Een beetje ondernemer is op dit moment bezig met het vernieuwen van zijn IT-infrastructuur. De wereld om ons heen verandert immers razendsnel en door nieuwe software en automatiseringsprocessen kun je nog comfortabeler werken en meer rendement behalen. Maar hoe zorg je ervoor dat je door de vele mogelijkheden het overzicht niet verliest?

Meer dan ooit is software de grootste vriend van iedere ondernemer. Als dit in jouw onderneming nog niet het geval is, dan wordt het tijd om belangrijke stappen te zetten. Op die manier voorkom je dat je achterblijft op je concurrentie en zorg je dat je klaar bent voor de toekomst. Maar het kiezen van nieuwe software is gewoon een lastig en vervelend traject. Voor je het weet maak je de verkeerde keuzes met alle gevolgen van dien.

Onderneem je geen actie? Dan heeft dit wellicht negatieve gevolgen:

  • Maandenlange implementatietrajecten waarbij je het gevoel hebt dat het gewoon niet opschiet, terwijl de consultancy-uren maar blijven oplopen.
  • Aan het eind van de implementatie blijkt dat koppelingen toch niet werken waardoor er weer extra investeringen nodig zijn.
  • Je werknemers zijn continu bezig met de nieuwe software en worden overal in betrokken. De focus op de business is weg. Dit kost je geld en klanten.

Waarom oplossingen van Florys werken

Florys Proces & IT heeft jarenlange ervaring met het opzetten van een degelijke IT-infrastructuur. Bij verschillende ondernemers helpen wij bij het kiezen en implementeren van nieuwe softwareleveranciers. Applicaties waar wij veel van afweten zijn Exact Online, Bullhorn, UBplus, Elvy, Simplicate, NMBRS en Power BI. En wij zijn heel actief met het inregelen van verschillende clouddiensten zoals Office 365 voor meerdere gebruikers. 

Wil je meer weten op welke manier wij u kunnen adviseren over software en andere applicaties? Neem dan contact op met Tim!


Meer weten over de oplossingen op het gebied van Proces & IT?

Tim helpt je graag uit de puree!

Alles op een rij