Haal ik alles uit de werkkostenregeling?

Als ondernemer wil je dat je bedrijf groeit. Je legt contacten met klanten en leveranciers, je doet investeringen, je neemt medewerkers aan. En als het goed gaat, wil de belastingdienst natuurlijk een deel van het resultaat hebben. Hoe weet je zeker dat je niet teveel afdraagt en voorkom je nare verrassingen achteraf? Zodra je even niet scherp bent, betaal je linksom teveel of loop je rechtsom geld mis.

Wij spreken geregeld ondernemers die worstelen met de werkkostenregeling. Waar de één moeite heeft om het optimale uit de WKR-regeling te halen, maakt een ander iets te enthousiast gebruik van de vrije ruimte. Heb je niet de juiste fiscale kennis in huis, dan kan dit negatieve gevolgen hebben.

Onderneem je geen actie? Dan heeft dit wellicht negatieve gevolgen:

  • Door onvoldoende fiscale kennis draag je teveel geld af aan de fiscus. 
  • Je weet niet zeker welke fiscale verrekening van kosten gustiger is: specifieke kostenposten bruteren of 80% eindheffing betalen? Voor je het weet maak je een hele dure fout!

Waarom oplossingen van Florys werken

Sinds de invoering van de werkkostenregeling in 2011 hebben wij vanuit Florys Financieel & Fiscaal vele ondernemers geadviseerd om meer uit de werkkostenregeling te kunnen halen. Indien gewenst kunnen onze fiscalisten ook de gehele WKR-administratie voor je uit handen nemen. Zo kun je gerichter investeren in je bedrijf en voorkom je vervelende verrassingen achteraf.

Wil jij voortaan alleen nog maar leuke verrassingen? Neem contact op met onze Fiscalist Rindert!


Benieuwd hoe wij het leven voor jou makkelijker kunnen maken?

Neem contact op met Rindert van Florys!

Alles op een rij