Geen actueel beeld van je financiën?

Als ondernemer moet je weten wat je verdient. Snel en goed zicht op je financiële positie is een must. Dit lijkt natuurlijk een vanzelfsprekendheid, maar eerlijk is eerlijk, in de praktijk is het vaak een flinke uitdaging. En als je geen flauw idee hebt waar je marge vandaan komt, maak je snel verkeerde keuzes en verlies je grip.

Als ondernemer ben je bezig met de strategie van je bedrijf. Je bent ooit gestart om het verschil te maken. Omdat je een fantastisch idee over een product of dienst hebt. Nu wil je stabiliteit bieden aan je personeel, of verder groeien met je bedrijf. Om koers te houden of juiste keuzes te maken bij investeringen is het cruciaal om goed en tijdig geïnformeerd te worden door jouw cijfers. Als je geen duidelijk en actueel inzicht hebt in jouw cijfers, dan is het aannemelijk dat je de verkeerde keuzes gaat maken en dat jij, of je financiële manager, de controle verliest. Dit kan negatieve gevolgen hebben.

Onderneem je geen actie? Dan heeft dit wellicht negatieve gevolgen:

  • Je neemt de verkeerde beslissingen wanneer je investeringen wilt doen. Hierdoor komt je liquiditeit in gevaar met alle gevolgen van dien…
  • Je bent dagen of weken bezig om vanuit allerlei systemen overzicht te creëren in je financiële positie.
  • Je raakt gestrest omdat je de grip kwijt bent. Je raakt oververhit en hebt geen puf meer om energie te steken in je privéleven. 

Waarom oplossingen van Florys werken

Florys begrijpt hoe lastig het is om in control te blijven. Wij spreken veel ondernemers en bovenstaande situatie is niet uniek. Wij hebben verschillende beproefde oplossingen op het gebied van scan- & herken software en andere financiële tools, waardoor je op ieder moment van de dag een actueel beeld van je administratie hebt. Terug in control!


Benieuwd hoe wij het leven voor jou makkelijker kunnen maken?

Neem contact op met Marco Visser van Florys!

  • "Altijd overzicht in mijn jaarcijfers"

    “Door gebruik te maken van de diensten van Florys heb ik altijd overzicht in mijn jaarcijfers.”

    Rik Mouissie Directeur Rix Buro

Alles op een rij