Stichtingen & verenigingen

Met Florys hebben we de afgelopen jaren verschillende stichtingen en verenigingen als klant mogen verwelkomen. Het is ontzettend leuk om deze missie-gedreven organisaties te helpen met hun financiële administratie, HR-beleid of salarisadministratie!

De mensen die een stichting of vereniging draaiende houden, hebben vaak een enorme drive en passie. Maar ze hebben ook de verantwoording om de juiste keuzes te maken rondom kosten en opbrengsten. Geld dat wordt geworven worden onder donateurs en leden moet immers op een juiste manier besteed worden.

We zien in de praktijk dat er extra goed naar de kosten wordt gekeken. Dat is zeker niet verkeerd, maar wel als dit leidt tot verkeerde bezuinigingen. Zoals bezuinigen op administratieve diensten of financiële processen. Wat ons betreft is de financiële administratie juist de sleutel en ruggengraat van een florerende stichting of vereniging. Met een goede inrichting ontstaat er grip en controle.

Met de slimme oplossingen van Florys zorgen wij voor deze inrichting, waardoor er overzicht ontstaat en het geld aan de juiste projecten kan worden uitgegeven. Benieuwd wat we voor jouw stichting of vereniging kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.


Benieuwd hoe wij het leven voor jou makkelijker kunnen maken?

Neem contact op met Rindert of Marco

Stichtingen & Verenigingen over Florys

Benieuwd hoe andere stichtingen & verenigingen onze dienstverlening ervaren?

Bekijk alle klantervaringen van stichtingen & verenigingen

HR & administratie van mijn stichting uitbesteden

In het whitepaper "HR en administratie van mijn stichting uitbesteden" lees je wat de voordelen kunnen zijn van het meer uitbesteden van deze zaken.

Download Whitepaper
  • Florys biedt ons als stichting een grote meerwaarde

    "Het is prettig dat wij onze verschillende vragen bij één partij kunnen neerleggen. Het is bovendien fijn dat Florys ervaring heeft met dienstverlening aan vergelijkbare stichtingen."
    Bekijk testimonial

    Florys biedt ons als stichting een grote meerwaarde
    Marianne Havinga directeur Mercy Ships Holland

Uitdagingen

Alles op een rij