Beter beeld van je cijfers

Als uitzendondernemer is het belangrijk dat je weet wat je verdient. Dat je snel en goed een beeld hebt van je cijfers. Dat lijkt vanzelfsprekend, maar in de praktijk blijkt dit voor veel managers een enorme uitdaging. Wij spreken verschillende ondernemers die geen flauw idee hebben wat er aan omzet en marge bij hen binnenkomt. Met als gevolg verkeerde keuzes en verlies van grip.

Als ondernemer ben je bezig met de strategie van je bedrijf. Je bent ooit je uitzend- of payrollonderneming gestart om het verschil te maken. Omdat je het helemaal anders wilde doen. Nu wil je stabiliteit bieden aan je personeel, of verder groeien met je bedrijf. Om koers te houden of juiste keuzes te maken bij investeringen is het belangrijk om de juistei nformatie uit je cijfers te halen. Als je geen duidelijk en actueel inzicht hebt in jouw verdiencapaciteit, dan is het aannemelijk dat je de verkeerde keuzes maakt en dat jij, of je financiële manager, de controle verliest. 

Onderneem je geen actie? Let op de mogelijke gevolgen:

  • Je neemt de verkeerde beslissingen wanneer je investeringen wilt doen. Hierdoor komt je liquiditeitspositie in gevaar en moet je personeel ontslaan.
  • Je bent dagen of weken bezig om vanuit allerlei systemen overzicht te creëren in je financiële positie.
  • Je raakt gestrest omdat je de grip kwijt bent. Je raakt oververhit en hebt geen puf meer om energie te steken in je privé-leven. 

Waarom oplossingen van Florys werken

Met Florys Financieel & Fiscaal hebben we verschillende ondernemers uit de flexbranche gesproken die bovenstaande hebben meegemaakt. Door onze kennis en expertise hebben wij hen terug achter het stuur gebracht. Dat kunnen wij ook voor jou doen! Wij hebben verschillende oplossingen op het gebied van scan- & herken software en andere financiële tools, waardoor je op ieder moment van de dag een actueel beeld van je administratie hebt. Ook hebben wij veel ervaring met de meest voorkomende verloningspakketten zoals UB Plus, NMBRS, Easyflex en Flexservice. Terug in control!

Ben je benieuwd op welke manier wij jouw onderneming weer kunnen laten bloeien? Neem dan contact op met Marco Visser!


Benieuwd hoe wij het leven voor jou makkelijker kunnen maken?

Neem contact op met Marco Visser van Florys!

  • "Altijd overzicht in mijn jaarcijfers"

    “Door gebruik te maken van de diensten van Florys heb ik altijd overzicht in mijn jaarcijfers.”

    Rik Mouissie Directeur Rix Buro

Alles op een rij