Onze geschiedenis in een notendop

Je kijkt er vast niet van op: de geschiedenis van Florys leest als een sprookje. En toch is het de échte, authentieke werkelijkheid. In 2005 was het zover. Het idee van Nico de Jager om voor zichzelf te beginnen kreeg gestalte. Hij stapte naar de Kamer van Koophandel om zijn eigen bedrijf op te starten. Geen slecht idee, zo kunnen we achteraf concluderen. Niet veel later volgden ook Sander Mijnster en Johan Baan als mede-eigenaren.

Hoewel we vandaag de dag aardig zijn opgebloeid, begon Florys als een klein administratiekantoor. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een bedrijf met een brede dienstverlening. We leveren diensten op het gebied van mens, werk en organisatie. Het uitzicht op de Kinderdijkse molens is verwisseld voor een blik op Hardinxveldse polders. En we bieden nu meer dan alleen financieel en administratief advies. Ook op het gebied van HR, IT of juridische vragen geven we je advies. Sinds 2006 werven we bovendien ook personeel. Met gepaste trots zeggen we dan ook dat Intro Personeel al duizenden mensen aan een nieuwe toekomst heeft geholpen. Na de opening van de eerste vestiging in Alblasserdam volgden er in de jaren erna vestigingen in Krimpen aan den IJssel,  Barendrecht, Hardinxveld-Giessendam, IJsselstein en Bodegraven.   

Het tot bloei brengen van anderen zit in onze genen. Daar stappen wij ons bed voor uit. Werd er een maand na de oprichting de eerste medewerker in dienst genomen, inmiddels werken er 90 mensen bij ons bedrijf. Dat vieren we regelmatig. Zo gingen in 2016 met z’n allen naar Italië om de onderlinge banden te versterken en de samenwerking te bevorderen. Maar we doen nog meer: van een familiedag in de dierentuin tot het opstarten van een stichting voor noodhulp in Oeganda. 

Wij hopen ook jou verder te kunnen brengen. Wie je ook bent. Ondernemer, leverancier, klant, collega of concurrent. Je bent van harte welkom voor een bak koffie bij ons op de Schapedrift in Hardinxveld. 

Hartelijke groet,

Florys


Sparren met een strategisch partner & adviseur?

Onze mensen staan voor je klaar!

Alles op een rij