Marieke Jansen

Afdelingsplanner / Boekhoudkundig Medewerker

Wanneer de onderneming groeit en de administratieve werkzaamheden toenemen, bespaart het veel tijd om een boekhoudpakket aan te schaffen waarin zoveel mogelijk te automatiseren is.

Er zijn tal van mobiele apps waarmee facturen en bonnen in een handomdraai in de boekhouding kunnen worden toegevoegd, door ze te fotograferen. Scan & herken software maakt het eenvoudig om facturen snel te boeken. In de toekomst zal de digitalisering van financiële transacties alleen maar verder toenemen. Daarnaast kan er ook gedacht worden om het centraal administreren van:

Doordat alles geautomatiseerd is, wordt het makkelijker om inzicht te krijgen in de administratie. Zo bestaan er mogelijkheden om real-time inzicht te hebben in de (verwerkte) administratie. Daarom worden rapportage- en advieswerkzaamheden steeds belangrijker voor de ondernemer. U als ondernemer kan doen waar u goed in bent en waar nodig gewezen worden op de ontwikkelingen die er zijn omtrent wet- en regelgeving.

Heeft u ook behoefte aan ondernemen, zonder administratieve rondslomp? Heeft u ook behoefte in real-time inzicht en rapportages waarop u kunt sturen? Florys ontzorgt!