Het blijft roerig in uitzendland! Reden genoeg voor een tweede editie van het Florys Flexevent; dit keer op donderdag 18 april 2019. De Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) dwingt u om kritisch te kijken naar uw verdienmodel voor de komende jaren. Douwe de Haan (Flexpert & Arbeidsjurist bij Florys) zet u alvast op het juiste spoor.

Daarnaast kloppen steeds meer softwareleveranciers op uw deur met nieuwe producten. Hoewel het kiezen en implementeren van nieuwe software vaak een lastig te overzien proces is, bouwt u hiermee wel aan het fundament voor de toekomst van uw onderneming. Om deze stap iets makkelijker voor u te maken, krijgt Jochem Eerden (Sales Consultant bij HelloFlex) tijdens het event de mogelijkheid om u iets te vertellen over hun innovatieve backoffice software. Meld u direct kosteloos aan!

Datum 

Donderdag 18 april 2019 (let op: u kunt zich aanmelden tot uiterlijk vrijdag 12 april 2019!)

Kosten

Uw deelname aan het Florys Flexevent is geheel kosteloos.

Programma 

10:00 - 10:30   Inloop
10:30 - 10:35   Opening en welkom - Debora Damsteegt
10:35 - 11:15   Gevolgen WAB - Douwe de Haan 
11:15 - 11:55   Ontwikkelingen Uitzendsoftware HelloFlex - Jochem Eerden 
11:55 - 12:05   Pitch OrangePeak Company - Arjan Meester  
12:05 - 12:30   Uitloop + Broodje

Thema's

Gevolgen Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB)

De WAB komt eraan en we gaan er allemaal aan! Nee gekheid, maar dat we de gevolgen van deze nieuwe wet in de uitzendbranche gaan merken is een feit. Douwe de Haan heeft jarenlange ervaring als jurist in de flexbranche en legt u haarfijn uit hoe u de nieuwe ontwikkelingen het hoofd kunt bieden. Gaat uw kostprijs drastisch omhoog? Hoe aantrekkelijk blijft het nog voor uw klanten om mensen bij u in te lenen? En kunt u nog steeds zorgeloos payrolldiensten blijven aanbieden? Op deze en andere vragen krijgt u tijdens deze sessie een antwoord.

Ontwikkelingen Uitzendsoftware HelloFlex

Als uitzendondernemer wilt u klaar zijn voor de toekomst. Een van de belangrijkste maar vaak moeilijkste stappen hierbij is het tijdig vernieuwen van uw backoffice software. Florys Flexpertise heeft veel ervaring met het begeleiden van klanten bij dergelijke implementatieprocessen. Vanuit deze positie bieden wij Jochem Eerden van HelloFlex de mogelijkheid om u te vertellen wat het betekent om te werken met hun innovatieve backoffice software. Omdat een groot deel van de Florys-klanten al meer dan 10 jaar gebruik maakt van UBplus, zal Jochem ook ingaan op de mogelijkheden voor bedrijven die nu met UBplus werken.

Pitch OrangePeak Company

Binnen een flexonderneming is snel en duidelijk inzicht in uw resultaten essentieel. Daarnaast is het voor de continuïteit van uw processen belangrijk dat uw front- en backofficepakketten elkaar aanvullen en niet tegenwerken. Arjan Meester van OrangePeak Company weet als BI-developer en "koppelbaas" beide werelden uitstekend te verbinden, met als recent wapenfeit een koppeling tussen frontoffice-pakket Bullhorn en backoffice-pakket UBplus. Arjan zal het programma afsluiten met een korte pitch. Indien gewenst kan hij na afloop een korte demo voor u verzorgen. 


Alles op een rij