Bij Florys geloven we dat organisaties bestaan uit mensen die in een proces samenwerken. Hoe dat proces is ingericht, is cruciaal voor het succes van een bedrijf. Steeds vaker is IT daarbij de kritische factor. Als strategische partner adviseert Florys Proces & IT u daarom graag bij uw bedrijfsprocessen. Wij begeleiden en ondersteunen waar wij zien dat ‘winst’ te behalen is. Dat doen wij door onze kennis op het gebied van procesoptimalisatie te verbinden met IT-expertise. Als we bedrijfsprocessen en IT met elkaar in verbinding kunnen brengen, komt uw organisatie tot bloei!

Geduld en heldere communicatie

Wij boeken vrijwel altijd resultaat voor onze klanten. Het optimaliseren van een proces neemt de nodige tijd in beslag. Ook is het zaak om medewerkers mee te krijgen. Daarom zorgen wij ervoor dat uw medewerkers meegenomen worden in transities die in uw onderneming plaatsvinden. Een voorbeeld hiervan is het optimaliseren van een proces in de IT. Geduld en heldere communicatie zijn daarbij belangrijke ingrediënten. Met Florys Proces & IT staat u er nooit alleen voor.

Waaruit bestaat de dienstverlening van Florys Proces & IT?

 • Advies over de optimalisering van bedrijfsprocessen
 • Optimalisering van processen door inrichting van IT
 • Optimalisering van processen door verbinden van data
 • Het bieden van clouddiensten met het daarbij behorende systeembeheer
 • Sparringpartner in de keuze voor IT-leveranciers

Wilt u contact opnemen?

Geïnteresseerd geraakt in de oplossingen van Florys Proces & IT? Neem dan contact op met collega Tim Groenendijk.

NEEM CONTACT OP

De algemene voorwaarden van Florys Proces & IT B.V. vindt u hier.


 • Daarom kiest u Florys

  “Florys Proces & IT biedt u een cloud in een datacenter dicht bij huis. Geen dataopslag aan de andere kant van de wereld. Uw cloud in de polder!"


 • Daarom kiest u Florys

  “Wij zetten big data om in small data. Door het aanbrengen van structuur en koppelingen wordt data voor u toepasbaar in uw strategie”


 • Daarom kiest u Florys

  “Florys Proces & IT werkt vanuit de visie dat bestaande en nieuwe IT elkaar niet uitsluiten. Bestaande oplossingen kunnen gekoppeld worden aan nieuwe, innovatieve software. Zo zorgen we ervoor dat heden en toekomst met elkaar worden verbonden en u stappen voorwaarts kunt blijven maken.”


Alles op een rij