Dit zijn onze partners

Bij Florys zijn we op zoek naar co-creatie. We vinden het leuk om samen te werken met andere professionele en specialistische partijen. Wij geloven dat je alleen sneller gaat, maar samen verder komt. En daarom presenteren wij hieronder onze partners die we ook graag voor jou inzetten!

Je wilt er alles aan doen om ziekteverzuim in een bedrijf zo snel mogelijk te verlagen. Prevenzo helpt medewerkers door begeleiding te geven, aandachtig te luisteren, mee te leven, en de juiste vragen te stellen. Hierdoor krijgen we grip op ziekte en verzuim. Door de gezondheid van de werknemers, fysiek en mentaal, centraal te stellen zorgt Prevenzo ervoor dat ze snel weer tot bloei komen in het arbeidsproces. 

Het vinden van het juiste talent is vandaag de dag een enorme uitdaging. Maar zonder goede werknemers kun jij niet verder bouwen aan je droom. Het kan letterlijk geld kosten als jij een gat hebt in je personeelsplanning. Intro Personeel kan helpen. Met zes kantoren in Zuid-Holland en Utrecht zijn ze specialist in de regio. Zij kennen jouw regio als geen ander. Vooral ook omdat de recruiters soms al jaren bij Intro werken. 

Sommige mensen leven met een ziekte, een lichamelijke of geestelijke beperking. Ook zijn er mensen die in het verleden bepaalde keuzes hebben gemaakt en daardoor een stempel hebben gekregen. Deze mensen staan helaas vaak buitenspel op de arbeidsmarkt. JobUp gelooft dat ook deze bijzondere mensen talenten hebben ontvangen. Met wat extra aandacht en inspanning kunnen deze talenten ingezet worden in onze maatschappij en in het bedrijfsleven. JobUp heeft de ambitie om dit bijzondere talent te zoeken en in te zetten. Hierdoor komen deze bijzondere mensen én bedrijven tot bloei!


 

 

 

 


Alles op een rij