De Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) is aangenomen door de Eerste Kamer! Dat besluit heeft voor alle werkgevers consequenties. Hier informeren we u over de belangrijkste wijzigingen. Tijdens het klantevent van Florys en Intro Personeel op donderdag 4 juli wordt u uitgebreid bijgepraat over twee onderwerpen die voor iedere werkgever van belang zijn! Wat betekent de komst van de WAB voor uw organisatie? Daarnaast legt Kees Wisserhof, specialist in het begeleiden van zieke werknemers, van Prevenzo  uit waarom het beheersen van ziekteverzuim essentieel is voor uw bedrijf. 


Meld u direct kosteloos aan!

 

Meer weten over het moment waarop de wet in werking treedt en wat de gevolgen zijn voor uw organisatie? Lees dan dit artikel van Florys.

Programma

Op donderdag 4 juli 2019 organiseren Florys en Intro Personeel een klantevent over twee onderwerpen die voor elke werkgever relevant zijn: de gevolgen van de WAB en het beheersen van ziekteverzuim. Deze bijeenkomst vindt plaats op ons kantoor in Hardinxveld-Giessendam. Het programma voor deze bijeenkomst is als volgt:

10.00 – 10.30 uur       Inloop
10.30 – 10.40 uur       Opening en welkom
10.40 – 11.25 uur       Gevolgen Wet Arbeidsmarkt in Balans
11.25 – 12.00 uur       Beheersen ziekteverzuim
12.00 – 12.45 uur       Uitloop + broodje

Sprekers

Douwe de Haan, arbeidsjurist bij Florys
Kees Wisserhof, casemanager bij Prevenzo

Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt! U kunt zich tot 27 juni aanmelden.

 


Alles op een rij